Lukaku vergeven door Tuchel, maar krijgt wel gigantische boete

4 januari 2022, 14:41   Bijgewerkt: 4 januari 2022, 14:54

Romelu Lukaku maakt weer deel uit van de selectie van Chelsea. Afgelopen weekend liet Thomas Tuchel hem voor de kraker tegen Liverpool nog thuis, vanwege zijn niet goed ontvangen uitspraken in de Italiaanse media. Inmiddels heeft de trainer laten weten hem weer in de armen te sluiten.

Dat bevestigde hij dinsdagmiddag zelf tijdens zijn persconferentie. "Lukaku heeft zijn excuses aangeboden en keert terug in de selectie", zei Tuchel daags voor de League Cup-wedstrijd tegen Tottenham Hotspur. "Voor mij was het belangrijk om te horen dat hij het niet zo bedoeld heeft. Dit is niet zo groot als mensen het willen laten lijken. Het is ook niet iets kleins, maar we moeten rustig blijven en zijn excuses aanvaarden."

Dat doet Tuchel dus, nadat hij eerder openlijk zijn ongenoegen uitsprak over de teksten van Lukaku. De Belg had namelijk aangegeven spijt te hebben dat hij Inter afgelopen zomer heeft verruild voor Chelsea. "Romelu weet wat hij heeft veroorzaakt. Hij voelt de verantwoordelijkheid om dit recht te zetten. Ik hoop dat de supporters hem en het team kunnen blijven steunen. Het is tijd om vooruit te kijken."

Boete

Over een boete is het tijdens de persconferentie niet gegaan, maar volgens La Repubblica heeft Lukaku deze wel degelijk gekregen. Het zou zelfs gaan om het enorme bedrag van 500.000 euro. De club zelf heeft dit niet officieel bevestigd. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen