'Nijkamp verklapt Sparta-transfer; NAC wijst Heerenveen-bod af'

10 januari 2022, 17:38

Younes Namli wordt de volgende winterse versterking van Sparta. Dat nieuws kondigde technisch directeur Gerard Nijkamp maandagmiddag aan in het programma FC Rijnmond. De 27-jarige middenvelder met een verleden bij sc Heerenveen en PEC Zwolle zal voor een halfjaar worden gehuurd van het Russische FK Krasnodar.

Dinsdag zal Namli op het Kasteel medisch gekeurd worden en volgt daarna ook de bevestiging van de huurtransfer. De Deen is overbodig bij Krasnodar, dat maar een beperkt aantal buitenlanders mag inschrijven. Om die reden werd hij afgelopen jaar al verhuurd aan het Amerikaanse Colorado Rapids, waar hij op 31 december van terugkeerde. Bij Krasnodar ligt hij nog vast tot medio 2023.

Voor Sparta, dat na een uitstekend afgelopen seizoen nu weer om de onderste plekken speelt, is het de tweede versterking van deze winter. Eerder werd spits Adrián Dalmau al overgenomen van FC Utrecht. Het zijn de eerste transfers van Nijkamp, die na een bestuurlijke soap eind vorig jaar de vertrokken Henk van Stee opvolgde.

Haye

Sparta is uiteraard niet de enige club die deze winter zaken wil doen. Zo zou Namli's oude club sc Heerenveen inmiddels een eerste bod hebben uitgebracht op een andere middenvelder: Thom Haye. Het bod zou echter door NAC Breda zijn afwezen, zo meldde BN DeStem maandagmiddag. Hoeveel er is geboden, is niet bekend. Wel lijkt het erop dat dit nog lang niet het einde van de onderhandelingen zal betekenen. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen