Heerenveen-coach bevestigt gesprek met NAC over smaakmaker

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

12 januari 2022 – SC Heerenveen hoopt zich op korte termijn te verzekeren van de diensten van Thom Haye. De 24-jarige middenvelder behoort dit seizoen tot de grote revelaties in de Keuken Kampioen Divisie en lijkt zijn werkgever NAC Breda nog deze winter te gaan verlaten.

Heerenveen-coach bevestigt gesprek met NAC over smaakmaker

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Coach Johnny Jansen bevestigt in gesprek met ESPN de interesse in de middenvelder, die dit seizoen goed was voor vijf doelpunten en zeven assists in de competitie. "We willen ons gewoon verbeteren. De groep verbeteren, daar zetten we op in met elkaar", aldus de oefenmeester, die zoekt naar creativiteit na het vertrek van Joey Veerman naar PSV.

Haye brak door bij AZ, maar slaagde er nooit in om een vaste waarde te worden in Alkmaar. Via Willem II belandde hij bij het Italiaanse Lecce. Hij kende een teleurstellende terugkeer in Nederland bij ADO Den Haag, maar slaagde er bij NAC Breda in om aan te tonen wat hij in huis heeft. Dat maakt hem een van de meest begeerde spelers van de Eerste Divisie.

Als Haye naar Heerenveen verkast, is het de vraag hoe lang hij samenwerkt met Jansen. "We hebben wel met elkaar gesproken, maar niet over mijn contract. Ik focus me alleen maar op mijn elftal en mijn gevoel zegt eigenlijk niks."

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd