Haye kraakt 'respectloos' NAC door transfersoap

20 januari 2022 – Thom Haye baalt. De middenvelder staat hoog op het wensenlijstje van SC Heerenveen, maar de Friezen komen er niet uit met NAC Breda. Dat heeft volgens de voetballer meer te maken met de houding van zijn huidige werkgever dan met de geïnteresseerde club. Zijn geduld raakt op nu de partijen al een aantal weken met elkaar praten.

Haye kraakt 'respectloos' NAC door transfersoap

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

"De situatie rond Heerenveen speelt nog steeds. Hoe het dan de laatste tijd loopt, daar snap ik niks van. Er ligt een bedrag en daar is amper op gereageerd. Ik begin me er inmiddels behoorlijk aan te storen", vertelt de middenvelder voor de camera van ESPN. Haye vindt dat de Bredanaars te veel geld willen hebben voor hem, aangezien hij bijna 27 jaar is en bij de nummer negen uit de Keuken Kampioen Divisie onder contract staat. "Het bedrag wat is neergelegd is nog nooit betaald voor een speler van mijn leeftijd op dit niveau."

Haye denkt dat er meer speelt binnen NAC. "Het is volgens mij best onrustig met de overname. Het lijkt wel of er andere belangen spelen. Daar heb ik het best moeilijk mee. Inmiddels wordt ook beweerd dat de RvC het tegenhoudt, maar daar is in de voorbije weken eerder nooit over gesproken. Er is elke keer wel iets aan de hand, dat kan ik moeilijk plaatsen. Ik had wel iets meer respect verwacht, zeker in de communicatie."

Heerenveen ziet in de middenvelder een perfecte versterking voor het middenveld, aangezien daar nu te weinig scorend vermogen is door het vertrek van Joey Veerman. Ferry de Haan liet voorafgaand aan het verloren bekerduel met Go Ahead Eagles (0-1) al weten dat het een moeilijk verhaal is rondom Haye. "Het is heel lastig om hem binnen te halen."

Reacties

Keuken Kampioen Divisie

gerelateerd