'Van de Beek heel boos op Manchester United, transfer ver weg'

27 januari 2022, 14:46   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Donny van de Beek is momenteel zeer ontevreden bij Manchester United. Volgens exclusieve bronnen bij Manchester Evening News is de Nederlander boos over hoe hij behandeld is door de Engelse topclub. Ook voelt hij zich in het ootje genomen, omdat hij zo weinig kansen krijgt bij The Red Devils. Duidelijkheid over zijn toekomst is er nog altijd evenmin.

Dat schrijft het Engelse medium donderdag op basis van kleedkamerbronnen. Volgens de Engelse krant is Van de Beek 'overstuur' van zijn huidige situatie bij Manchester United. Daar komt hij namelijk niet echt aan de bak, maar het liefst houdt manager Ralf Rangnick hem in de tweede seizoenshelft wel binnenboord, waardoor een transfer niet aan de orde lijkt.

Het is een publiek geheim dat Van de Beek zelf het liefst op huurbasis minuten maakt bij een andere club, ook om zo in beeld te blijven van bondscoach Louis van Gaal. Volgens de Manchester Evening News speelt er momenteel echter niets rond een vertrek van de oud-Ajacied, in wie Newcastle United en Borussia Dortmund eerder interesse hebben getoond. Momenteel zouden Valencia en Crystal Palace in de race zijn, maar daarover wordt in dit stuk niets genoemd.

Lees ook'Vertrek Vd Beek weer aan de orde: twee nieuwe geïnteresseerden'

Wel wordt nogmaals pijnlijk duidelijk dat Van de Beek ongelukkig is bij de Engelse grootmacht, bij wie Paul Pogba ook nog eens snel terugkeert na blessureleed. Daarmee wordt de concurrentie naast Nemanja Matic, Fred, Scott McTominay en Bruno Fernandes niet bepaald kleiner voor Van de Beek. Sinds zijn overgang vanuit Ajax stond de middenvelder slechts negentien keer in de basis van Manchester United van de mogelijke 94 wedstrijden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen