'Tottenham maakt werk van Amrabat en betrekt Lo Celso in deal'

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

28 januari 2022 – Tottenham Hotspur heeft nog steeds goede hoop dat het Sofyan Amrabat over kan nemen van Fiorentina. De club van coach Antonio Conte hoopt La Viola te overtuigen mee te werken door middenvelder Giovanni Lo Celso bij de deal te betrekken.

'Tottenham maakt werk van Amrabat en betrekt Lo Celso in deal'

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Amrabat is geen basisspeler in het Artemio Franchi, wat de interesse vanuit de Engelse topclub toch wel opmerkelijk maakt. Tottenham zou met Fiorentina in gesprek zijn over een huurperiode van Amrabat, met een koopoptie voor vijftien miljoen euro. Fiorentina staat open voor de verkoop van Amrabat, maar wil twintig miljoen euro ontvangen om de 25-jarige middenvelder in juli definitief te verkopen.

De international van Marokko kwam dit seizoen bij Fiorentina tot slechts 290 minuten in 12 wedstrijden in alle competities. La Repubblica Firenze meldt dat Fiorentina Giovanni Lo Celso graag de omgekeerde weg ziet bewandelen. Het salaris van Lo Celso, naar verluidt 3,5 miljoen euro per jaar, kan echter een flink obstakel vormen.

Amrabat verliet Feyenoord in 2020 voor een avontuur in Italië en kwam eerder ook uit voor FC Utrecht. Mocht zijn transfer naar Tottenham Hotspur er daadwerkelijk komen, is niet bekend of zijn voormalige clubs uit Nederland daar ook een leuk centje aan overhouden.

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd