Door Arsenal 'begeerde' Kökcü wil Feyenoord transfersom opleveren

11 februari 2022, 17:57   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Orkun Kökcü (21) kent vooralsnog een geweldig 2022. De middenvelder van Feyenoord maakte in de eerste drie Eredivisiewedstrijden even zo veel doelpunten; werd gekozen tot de speler van de maand in de Eredivisie én maakte de mooiste treffer in januari. Hij hoopt dat zijn huidige goede spel ooit bijdraagt aan een stap naar een mooie club met dito transfersom.

Tegenover Feyenoord TV vertelt Kökcü over de droom die hij heeft om ooit een volgende stap te maken in zijn loopbaan. "Het is toch wel bekend dat Feyenoord er financieel niet heel goed voorstaat", stelt de middenvelder op de vraag of hij in de toekomst wil vertrekken of blijven in De Kuip. "Dus het liefst wil ik op het juiste moment een mooie transfersom opleveren voor Feyenoord."

Mogelijk gebeurt dat al in de komende zomer. "We moeten kijken hoe het gaat. In de komende zomer is er een nieuwe transferperiode", weet Kökcü, die dan overigens niet per se zal vertrekken. "Want ik blijf met alle liefde nog een jaar of wat het ook moet zijn." Aangezien zijn contract tot 2025 doorloopt, zou een zomerse overgang de club uit Rotterdam dan in elk geval wel een fraaie transfersom kunnen opleveren.

Lees ookKökcü en Sinisterra maken indruk: "Elke aanval begon bij hem"

Arsenal wordt genoemd als potentiële nieuwe werkgever voor Kökcü. Volgens de geruchtenmedia TalkSport en Fichajes wordt de Feyenoorder namelijk begeerd door Mikel Arteta, de manager van The Gunners. In 2020 wilde de Spanjaard ook al toeslaan, maar destijds kwam het niet tot een overgang. Ditmaal zou hij echter opnieuw een miljoenenbedrag op tafel willen leggen voor de international van Turkije.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen