'Senesi opvolger van De Vrij? Drie Serie A-clubs in de markt'

23 februari 2022, 13:33

Naast AS Roma en Napoli heeft ook Inter zich aangesloten in de rij met geïnteresseerden voor Marcos Senesi. De verdediger van Feyenoord staat er goed op in de Serie A en moet bij de Milanese grootmacht voor concurrentie in de achterhoede gaan zorgen. Mogelijk wordt hij ploeggenoot en concurrent van Stefan de Vrij, al bestaat ook de kans dat hij als vervanger wordt gehaald.

Dat meldt La Gazzetta Dello Sport. Inter is niet tevreden over de defensie met De Vrij, Milan Skriniar en Alessandro Bastoni en zag het trio dit seizoen al geregeld in de fout gaan. Om hen wakker te schudden en meer concurrentie aan de selectie te geven, is Senesi in beeld. De Feyenoorder is overigens niet de enige kandidaat. Ook Chelsea-bankzitter Andreas Christensen staat naar verluidt op de verlanglijst.

Voor Senesi zou een transfer naar de Serie A absoluut een stap voorwaarts zijn. Feyenoord zal ook niet rouwig zijn om een vertrek, omdat de Argentijn nog slechts een contract tot de zomer van 2023 heeft. De Rotterdammers zullen hopen dat Senesi voor een hoog bedrag kan worden verkocht. Hij werd in 2019 nog voor 7 miljoen euro opgepikt bij San Lorenzo.

De interesse van Inter in Senesi heeft ook deels te maken met het mogelijke vertrek van De Vrij, aldus La Gazzetta. De international van het Nederlands elftal heeft eveneens een contract tot 2023 en mag daarom komende zomer op zoek naar een nieuwe werkgever. Bij Inter staat ook Nederlander Denzel Dumfries onder contract.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen