Eriksen gaat 260 dagen na horrorduel rentree maken in Premier League

25 februari 2022, 15:14

Mooi nieuws vanuit Engeland: Christian Eriksen zal dit weekend voor het eerst bij de wedstrijdselectie van Brentford zitten. De Deense middenvelder werd afgelopen zomer getroffen door een hartaanval en werkte sindsdien op de achtergrond aan zijn terugkeer. Zaterdag wordt hij hoogstwaarschijnlijk beloond.

Op de voorbereidende persconferentie richting de clash met Newcastle United vertelde coach Thomas Frank dat de dertigjarige middenvelder zaterdagmiddag weer bij de wedstrijdselectie zal zitten. De voormalig middenvelder van onder meer Ajax, Tottenham Hotspur en Inter gaat bovendien zeer waarschijnlijk zijn rentree maken als invaller bij Brentford.

Daarmee zou hij voor een emotionele terugkeer in de top van de voetballerij zorgen. Eriksen werd op 12 juni vorig jaar geteisterd door een hartaanval, kort voor het rustsignaal tijdens de EK-wedstrijd Denemarken - Finland. Eriksen moest op het veld worden gereanimeerd en werd direct afgevoerd naar het ziekenhuis. Adequaat optreden van aanwezige medici voorkwamen ernstige schade bij de middenvelder.

Omdat hij een hartkastje liet plaatsen, was spelen in de Serie A bij zijn club Inter niet meer mogelijk. Het contract van de middenvelder werd daarom ontbonden. Diverse clubs toonden interesse in zijn diensten, maar het was middenmoter Brentford dat Eriksen overtuigde tot een contractondertekening.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen