'Mbappé heeft sleutel voor transfer Haaland in handen'

12 maart 2022 – Manchester City heeft volgens The Telegraph goede hoop dat Erling Haaland na dit seizoen overkomt van Borussia Dortmund. Het Noorse fenomeen neemt naar verluidt over afzienbare tijd een beslissing over zijn toekomst. Dat zal hij echter pas doen nadat duidelijk is waar Kylian Mbappé zijn carrière voortzet.

'Mbappé heeft sleutel voor transfer Haaland in handen'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Dat zit zo. Haaland kan naar zo'n beetje iedere Europese topclub verkassen, maar twijfelt alleen nog tussen Manchester City en Real Madrid. Het liefst wil Haaland in de Spaanse hoofdstad aan de slag, maar niet als hij ploeggenoot wordt van Mbappé. De Noorse doelpuntenmachine voelt namelijk de bui al hangen: niet hij, maar Mbappé wordt de speler om wie het draait als zij in één team spelen.

Dus heeft Mbappé (indirect) de sleutel voor de toekomst van Haaland in handen. Op dit moment heeft het er alle schijn van dat de aanvaller van Paris Saint-Germain zich binnenkort gaat verbinden aan Real Madrid. Mbappé zet volgens Spaanse media volgende week zijn handtekening onder een contract bij De Koninklijke. Automatisch gevolg is dat Manchester City kansrijker is om Haaland binnen te halen.

Manchester City is in elk geval bereid om aan alle voorwaarden te voldoen. De Engelse grootmacht wil de afkoopclausule in het contract van Haaland activeren door 75 miljoen euro op tafel te leggen en hoge commissies aan vader Alf-Inge Haaland en zaakwaarnemer Mino Raiola te betalen. De deal kost City in totaal zo'n 120 miljoen euro. De salariseisen van Haaland zouden evenmin een probleem vormen.

Reacties

Ligue 1

gerelateerd