Interessante Eredivisie-opties: 'Redan en Dilrosun vertrekken'

28 maart 2022, 15:26   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Ooit stonden Daishawn Redan en Javairô Dilrosun te boek als twee van de grootste talenten op de Nederlandse velden. Beide spelers verlieten Nederland echter op jonge leeftijd voor een Engelse topclub en kwamen bij Hertha BSC terecht. De ambitieuze Bundesliga-club draait dramatisch en staat zelfs onder de degradatiestreep, waardoor de club wil doorselecteren.

Dat betekent dat er twee zeer interessante opties bij komen voor de Eredivisieclubs. Volgens Kicker mag Redan sowieso vertrekken bij Hertha. De aanvaller wordt momenteel verhuurd aan PEC Zwolle, dat ook een koopoptie in zijn contract heeft bedongen. Het is echter nog maar de vraag op PEC die optie wil en kan lichten, ook met het oog op de eventuele degradatie.

Dilrosun wordt dit seizoen uitgeleend aan Girondins Bordeaux, maar het lukt hem daar niet om potten te breken. Sterker nog, hij is met Bordeaux in een nóg kritiekere situatie terechtgekomen. De Franse club staat helemaal onderaan in de Ligue 1 en moet vrezen voor degradatie. Ook Bordeaux had een optie tot koop, maar die club gaat de optie in ieder geval niet lichten.

Lees ook: Öztürk tipt Ajax: ''Ze kunnen bij Dilrosun uitkomen als Antony vertrekt''

De nieuwe trainer David Guion is namelijk niet overtuigd van de kwaliteiten van Dilrosun en dus keert hij terug bij Hertha, waar hij het eerder ook al niet kon waarmaken. In zijn eerste jaar overtuigde hij wel, maar na zijn blessure keerde hij niet meer terug op zijn oude niveau. Wellicht is het voor de 23-jarige aanvaller tijd om eens wat minuten te maken in de Eredivisie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen