'Erik ten Hag heeft beste papieren bij United na eerste gesprek'

1 april 2022, 07:29   Bijgewerkt: 1 april 2022, 07:40

Erik ten Hag is tpfavoriet om komend seizoen aan de slag te gaan bij Manchester United. De oefenmeester van Ajax is afgelopen week op gesprek geweest, evenals enkele andere gegadigden voor de opvolging van Ralf Rangnick. Na de eerste gespreksronde is Ten Hag echter de coach met de beste papieren.

Dat meldt The Telegraph. De beleidsbepalers zijn na de eerste gesprekken het meest onder de indruk geraakt van Ten Hag, die daardoor mag hopen op zijn eerste buitenlandse avontuur op eigen benen. Eerder werkte hij weiswaar al bij Bayern München, maar daar stond hij voor de groep bij de beloftenploeg. United zou een stap naar de internationale top betekenen.

Lees ook: Ten Hag populair bij Manchester United-fans: "Ik was verbijsterd"

De overstap van Ten Hag naar United is echter nog lang niet rond. Er zullen nog minimaal twee gespreksrondes worden gehouden voordat de topclub tot een definitief besluit komt. Ook Mauricio Pochettino, coach van Paris Saint-Germain, is daarvoor uitgenodigd. De Argentijn maakte in de eerste gesprekken echter minder indruk dan de Nederlandse coach.

Ten Hag maakte in 2018 de overstap van FC Utrecht naar Ajax en hielp de club sindsdien aan twee landstitels. Bovendien gidste hij zijn ploeg onder meer naar de halve finale van de Champions League. Eerder werkte hij al bij Go Ahead Eagles.

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen