Boadu lijkt eindelijk los in Frankrijk; Spurs verliest CL-ticket

23 april 2022 – Maandenlang haalde Myron Boadu nauwelijks de krantenkoppen met zijn prestaties bij AS Monaco, maar de laatste weken komt hij steeds beter in vorm. De van AZ overgenomen spits tekende op bezoek bij Saint-Étienne voor de vierde treffer van zijn ploeg, die met een 1-4 overwinning vertrok.

Boadu lijkt eindelijk los in Frankrijk; Spurs verliest CL-ticket

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

22 competitiewedstrijden speelde Boadu in de eerste maanden van zijn verblijf bij AS Monaco. Zijn stempel drukken lukte daarin nauwelijks: met slechts één treffer leek hij al vroeg bestempeld te worden als miskoop. De laatste weken komt hij echter steeds beter in vorm. Na zijn treffer tegen Saint-Étienne kwam zijn doelpuntentotaal in de laatste vijf duels alweer op drie.

Boadu tikte een kwartier voor tijd van dichtbij binnen, waarmee hij zijn ploeg mede hielp aan de drie punten. Daardoor blijft AS Monaco maar winnen in de Ligue 1: de subtopper is inmiddels opgeklommen naar de derde plaats in de competitie en mag zelfs dromen van de Champions League: de achterstand op nummer twee Olympique Marseille bedraagt slechts drie punten.

Spurs
Hoe anders is dat voor Tottenham Hotspur. De Londenaren liepen averij op in strijd om een plek bij de eerste vier in de Premier League en zagen Arsenal daardoor uitlopen. Tottenham Hotspur kwam op bezoek bij Brentford, waar Christian Eriksen het opnam tegen zijn oude liefde, niet verder dan een 0-0 gelijkspel.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie

gerelateerd