Til spreekt zich uit: "Kan klap zijn als ik niet bij Feyenoord kan blijven"

23 mei 2022 – Voor Guus Til is zijn uitleenbeurt aan Feyenoord veel mooier uitgepakt dan hij had kunnen voorspellen. De middenvelder eindigde het Eredivisieseizoen als clubtopscorer en speelt komende woensdag de finale van de Conference League. Toch is het nog altijd niet zeker of hij ook volgend seizoen in De Kuip zal spelen.

Til spreekt zich uit: "Kan klap zijn als ik niet bij Feyenoord kan blijven"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Til wordt gehuurd van Spartak Moskou en keert na dit seizoen in principe terug naar de Russische hoofdstad. Door de oorlog tussen Rusland en Oekraïne is hier echter nog veel onduidelijkheid over. "Die onzeker situatie vind ik persoonlijk wel vervelend", vertelde de huurling aan RTV Rijnmond

"Zorgen maken is een groot woord, maar ik denk er wel eens over na, ja. Ik heb het ontzettend naar mijn zin hier, voel me ontzettend thuis bij de club en heb een geweldig seizoen gehad. Met de jongens, de trainer, de supporters, alles erop en eraan. Maar als ik me daarop ga focussen, kan het een klap zijn als er iets anders beslist wordt."

Dat Feyenoord zelf langer door wil met Til, is geen geheim. In principe zou hij met zijn contract tot 2024 te duur zijn voor de Rotterdammers, maar het recente besluit om ook volgend seizoen Russische clubs te weren uit de Europese competities, zou in het voordeel van de club kunnen zijn. De eveneens van Spartak gehuurde Jorrit Hendrix speelt sowieso ook komend seizoen nog op huurbasis voor Feyenoord. 

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Feyenoord

gerelateerd