Ongeluk spelersbus; international Bulgarije raakt zwaargewond

11 juni 2022, 18:30   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

De nationale ploeg van Bulgarije is vrijdagavond opgeschrikt door ongeluk met de spelersbus. Daarbij raakte international Todor Nedelev zwaargewond aan zijn hoofd. Hij is inmiddels in het ziekenhuis geopereerd aan een schedelbreuk. Dat heeft de voetbalbond van Bulgarije laten weten.

De Bulgaren kwamen vrijdagavond aan in Tbilisi, waar zondagavond de wedstrijd tegen Georgië op het programma staat. De spelers werden op het vliegveld verdeeld over twee bussen om zo naar het hotel te worden vervoerd. In een tunnel ging het echter helemaal mis. De bussen kwamen met elkaar in botsing. Nedelev zat achterin de voorste bus en raakte dus zwaargewond.

De aanvaller van Botev Plovdiv werd snel overgebracht naar het ziekenhuis in de hoofdstad van Georgië. Daar werd hij geopereerd een de schedelbreuk. De overige spelers en stafleden van de nationale ploeg bleven gelukkig ongedeerd. Zij werden na het ongeluk alsnog naar het hotel gebracht. Daar hadden de internationals tijd om bij te komen van de schrik.

De interland tussen Georgië en Bulgarije gaat zondagavond (18.00 uur) waarschijnlijk gewoon door. De Bulgaren moeten aan de bak in groep C4 van de Nations League. Na drie wedstrijden staat de teller namelijk pas op twee punten en doet allen Gibraltar het slechter. Georgië wist de eerste drie duels te winnen en is met negen punten de trotse koploper.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen