'Onvervalste linkspoot' moet PEC Zwolle helpen in promotiejacht

18 juni 2022 – PEC Zwolle heeft de vierde versterking voor het nieuwe seizoen binnen. Younes Taha El Idrissi (19) gaat de Zwollenaren helpen in de promotiejacht. De aanvallende middenvelder komt over van FC Volendam.

'Onvervalste linkspoot' moet PEC Zwolle helpen in promotiejacht

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Taha El Idrissi heeft zich voor twee seizoenen verbonden aan PEC Zwolle. In de overeenkomst is een optie voor een extra jaar opgenomen. "PEC Zwolle heeft me vaak zien spelen en heeft hele concrete interesse getoond. Ik heb enkele gesprekken gevoerd met de club en dat versterkte mijn beeld wat ik had van de club. PEC Zwolle is een mooie club die aantrekkelijk en aanvallend voetbal wil spelen. Dat past helemaal in mijn straatje en daarom heb ik besloten om mijn carrière hier voort te zetten", aldus de aanwinst.

Hoewel Younes Taha El Idrissi zijn officiële debuut voor Volendam niet maakte, ziet men in Zwolle toekomst in de middenvelder. "Younes is een onvervalste linkspoot die zijn tegenstander graag opzoekt en zowel in aanvallend als verdedigend opzicht bereid is om veel werk te verrichten. Met zijn kwaliteiten en arbeidsethos heeft Younes de technische staf overtuigd van zijn kunnen. Nu is het aan hem om ook aan te haken bij de eerste selectie en de volgende stap in zijn ontwikkeling te maken", reageert technisch directeur Marcel Boudesteyn.

PEC Zwolle is druk bezig met het samenstellen van een selectie waarmee kan worden gestreden om de bovenste plaatsen in de Keuken Kampioen Divisie. Daarvoor werden eerder Lennart Thy (Sparta Rotterdam), Bart van Hintum (FC Groningen) en Jordy Tutuarima (Apollon Smyrnis) aangetrokken.

Reacties

Keuken Kampioen Divisie

gerelateerd