Ten Hag 'pusht' komst Antony, Ajax gevraagd te luisteren naar bod

23 juni 2022 – Manchester United is zeer concreet geïnteresseerd in de diensten van Ajax-aanvaller Antony. De buitenspeler staat hoog op het wensenlijstje van trainer Erik ten Hag, al is de Premier League-grootmacht niet de enige geïnteresseerde club. Vanuit de kamp van de aanvaller zou zijn gevraagd aan zijn huidige werkgever in Amsterdam om te luisteren naar het aanbod.

Ten Hag 'pusht' komst Antony, Ajax gevraagd te luisteren naar bod

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Dat schrijft transferspecialist Fabrizio Romano donderdagavond althans. Ajax zou zijn gevraagd om te luisteren naar de aanbiedingen voor Antony, ook als de vraagprijs van de regerend landskampioen van Nederland hoog zal liggen. Eerder vandaag (donderdag) schreef De Telegraaf dat de Amsterdammers de absolute hoofdprijs willen voor de Braziliaan: zo'n tachtig miljoen euro.

De kans dat dat bedrag op tafel komt, lijkt niet groot, maar The Red Devils zijn wel degelijk zeer serieus geïnteresseerd en Ten Hag zou de deal aan het pushen zijn. Dat heeft ook met de andere clubs te maken die interesse hebben getoond in de buitenspeler, al worden daarin geen namen genoemd. Verder is bekend dat Manchester United al concreet contact had om een mogelijke transfer te onderzoeken.

Lees ook: 'Ajax wil alleen de jackpot: 80 miljoen voor Antony, 30 voor Alvarez'

Ajax heeft met Steven Berghuis en Mohamed Ihattaren weliswaar nog twee andere goede opties voor de rechtervleugel, toch wil de technische leiding (Klaas-Jan Huntelaar en Gerry Hamstra) de aanvaller eigenlijk niet kwijt. Net als bij Jurriën Timber en Lisandro Martinez geldt dat Antony alleen mag vertrekken voor de absolute hoofdprijs. Of die houding nog verandert als de wensen van de aanvaller zelf duidelijk worden, is nog niet bekend. 

Reacties

Ajax

gerelateerd