'Feyenoord kan niet aan wensen voldoen en zet streep door naam Brenet'

25 juni 2022, 15:18

Joshua Brenet zal deze zomer niet de overstap maken naar Feyenoord. De transfervrije vleugelverdediger stond in de nadrukkelijke belangstelling van de Rotterdamse club, maar de partijen konden het niet eens worden. Het perspectief dat Brenet werd voorgeschoteld voldeed niet aan zijn eisen.

Dat meldde het doorgaans goed ingevoerde 1908.nl zaterdagmiddag. Feyenoord zag in Brenet een goede en bovendien transfervrije breedteversterking, die bovendien zowel als links- als rechtsback uit de voeten kan. Zelf wenst de 29-jarige verdediger echter in ieder geval perspectief op een basisplaats. Dat kon Feyenoord hem niet beloven.

Feyenoord was samen met PSV de club die de afgelopen tijd het meest aan Brenet werd gelinkt. Zelf gaf hij onlangs echter aan 'een stuk of zes' concrete aanbiedingen op zak te hebben. Ook een terugkeer naar het buitenland is een optie voor Brenet, die afgelopen winter tekende bij FC Twente om zijn carrière nieuw leven in te blazen.

FC Twente

Ondanks zijn aflopende contract lijkt ook een langer verblijf bij Twente niet uitgesloten voor Brenet. Op eigen verzoek is hij de voorbereiding gewoon met zijn 'oude club' begonnen en hij maakte vandaag (zaterdag) ook minuten in de eerste oefenwedstrijd tegen SV Bon Boys. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen