Ajax ontvangt bod van 45 miljoen euro op Martinez van United

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

2 juli 2022 – Manchester United heeft een bod van 45 miljoen euro uitgebracht op Lisnadro Martinez. De verdediger van Ajax mag alleen voor de absolute hoofdprijs vertrekken, maar dat is met dit bedrag mogelijk wel al grotendeels op tafel gekomen. Zelf wil de Argentijn na drie seizoenen in Amsterdam te hebben gespeeld wel meewerken aan een overgang.

Ajax ontvangt bod van 45 miljoen euro op Martinez van United

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Dat meldt De Telegraaf, nadat vrijdagavond The Athletic en zaterdagochtend Fabrizio Romano ook met een update kwamen rond de gewilde Martinez. Niet veel later bevestigde Voetbal International het nieuws ook. Ajax heeft nog niet gereageerd op het voorstel, dat 41 miljoen euro als basisbedrag heeft en daar bovenop komt nog een bedrag van vier miljoen euro aan bonussen, maar de verwachting van de ochtendkrant is dat ze nog niet akkoord gaan.

Eerder werd duidelijk dat technisch manager Gerry Hamstra en diens rechterhand Klaas-Jan Huntelaar vijftig miljoen euro willen ontvangen. Martinez behoort samen met Timber en Antony, die tachtig miljoen euro moet kosten, namelijk tot het groepje spelers dat men in de Johan Cruijff Arena absoluut wil houden. Anderzijds is het een fors geboden bedrag en zit het niet ver onder de gevraagde vijftig miljoen euro.

Lees ook'Frenkie moet persoonlijk akkoord met Manchester United nog bereiken'

Volgens de ochtendkrant wil Martinez zelf dolgraag zijn droomovergang naar de Premier League maken, nu naast Arsenal dus ook Manchester United concreet is voor de Argentijn. Dat beide Engelse clubs de linkspoot, die ook als linksback uit de voeten kan, willen hebben, kan in het voordeel zijn de Amsterdammers. Op die manier kunnen Hamstra en Huntelaar een hogere transfersom uitonderhandelen.

Leegloop Ajax
Als Martinez daadwerkelijk vertrekt, dan moeten de Amsterdammers wel snel de markt op om ook eens spelers te halen. Hoewel Owen Wijndal vermoedelijk spoedig wordt gehaald, is dat geen optie als centrale verdediger. Verder vertrokken Ryan Gravenberch, André Onana en Noussair Mazraoui al definitief en staat Sébastien Haller voor een transfer naar Borussia Dortmund.

Speel je favoriete casino games op Jacks.nl. Meld je aan met een 100% welkomstbonus tot €100!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Ajax

gerelateerd