'Bozeník op weg naar uitgang; interesse uit Portugal en Engeland'

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

6 juli 2022 – Róbert Bozeník en Feyenoord lijken deze zomer definitief van elkaar verlost te gaan worden. Er is veel interesse in de Slowaakse spits, die in Rotterdam-Zuid niet kan rekenen op veel speeltijd. Boavista FC en Brentford hebben zich nu gemengd in de strijd.

'Bozeník op weg naar uitgang; interesse uit Portugal en Engeland'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Volgens 1908.nl is Boavista op dit moment de meest concrete partij om Bozeník op te pikken in De Kuip. De hoge salariseisen van de spits gooien voorlopig nog roet in het eten. Boavista is actief in de Primeira Liga, het hoogste niveau van Portugal. Brentford eindigde op zijn beurt in de middenmoot van de Premier League en houdt Bozeník ook nauwlettend in de gaten.

Er is echter niet enkel belangstelling van Boavista en Brentford. Eerder kwam 1908.nl al naar buiten met de interesse van Ferencvárosi TC, Hamburger SV, Hertha BSC, Sparta Praag en Slavia Praag. Bozeník wil overigens alleen meewerken aan een definitief vertrek uit Rotterdam. Een verhuur ziet de international van Slowakije deze zomer naar verluidt niet meer zitten.

Bozeník maakte in januari 2020 zijn entree bij Feyenoord, dat hem voor vier miljoen euro overnam van het Slowaakse MSK Zilina. Hij slaagde er vervolgens niet in om een vaste waarde te worden namens de Rotterdammers. Vorig seizoen speelde hij daarom op huurbasis bij Fortuna Düsseldorf. Bozeník ligt nog tot medio 2024 vast in De Kuip.

Speel je favoriete casino games op Jacks.nl. Meld je aan met een 100% welkomstbonus tot €100!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Feyenoord

gerelateerd