Persoonlijk gesprek tussen Ten Hag en Ronaldo aanstaande

25 juli 2022, 19:34   Bijgewerkt: 25 juli 2022, 20:02

Cristiano Ronaldo reist deze maandag naar Engeland voor gesprekken over zijn toekomst met de leiding van Manchester United en Erik ten Hag, zo onthult The Athletic. Het is vooralsnog onduidelijk of de 37-jarige aanvaller zich dinsdag ook meldt op het trainingsveld. Het zou de eerste keer zijn dat de Portugese ster onder Ten Hag traint.

Het verhaal van Ronaldo is bekend. De aanvaller beschikt bij Manchester United over een contract dat nog één jaar doorloopt, maar wil dat liever niet uitdienen. Enige tijd geleden maakte de aanvaller intern kenbaar dat hij wil vertrekken als er een passend bod komt. De Engelse topclub is echter niet van plan mee te werken aan het vertrek van Ronaldo. Ten Hag heeft meerdere malen laten weten dat de aanvaller niet te koop is.

De trainer en speler hebben tot op heden niet samengewerkt. Dat heeft te maken met het feit dat Ronaldo de trips naar Thailand en Australië miste vanwege privé-redenen. Naar verwachting voert Ten Hag ergens de komende dagen een persoonlijk gesprek met Ronaldo. Dat de aanvaller terugkeert naar Manchester, wordt op Old Trafford als positief teken beschouwd. Bronnen rond de zaak suggereren dat het steeds waarschijnlijker wordt dat Ronaldo blijft, al is er nog geen duidelijkheid over de situatie.

Zo duurt de soap bij Ronaldo voort. Ten Hag hoopt de vijfvoudig winnaar van de Ballon d'Or snel op het trainingsveld te kunnen begroeten. De start van het seizoen is namelijk al in zicht. Manchester United speelt volgende week zondag zijn eerste wedstrijd in de Premier League. Tegenstander is dan Brighton & Hove Albion.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen