Feyenoord kan eindelijk linksback presenteren: vierjarig contract

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

8 augustus 2022 – Feyenoord heeft zich eindelijk versterkt met een linksback. De 22-jarige Marcos López maakte zijn overstap van MLS-club San José Earthquakes naar Rotterdam maandagavond compleet. Hij wordt de vervanger van Tyrell Malacia, die meer dan een maand geleden al naar Manchester United vertrok. 

Feyenoord kan eindelijk linksback presenteren: vierjarig contract

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

In de tussentijd heeft trainer Arne Slot veel moeten experimenteren op de linksbackpositie. Zo speelde de rechtsbenige Marcus Pedersen er in de seizoensopening tegen Vitesse. Uiteraard was de noodzaak voor een echte linksback groot, maar de club wilde zorgvuldig handelen. Dat leidde maandagavond dus tot de komst van López, die voor vier seizoenen tekende in De Kuip. 

López speelde tot januari 2019 in zijn thuisland Peru en werd vervolgens opgepikt door het Amerikaanse San José Earthquakes. Voor de club speelde hij 74 wedstrijden, waarin hij ook goed was voor vier goals en drie assists. Tevens is hij international van Peru. Tot dusver staat de teller op twintig interlands. 

Niet speelgerechtigd
Overigens zullen de supporters van Feyenoord nog steeds even geduld moeten hebben om hun nieuwste aanwinst aan het werk te zien. De Peruviaan wacht namelijk nog op zijn werkvergunning en is dus nog niet speelgerechtigd. Ook de Mexicaanse aankoop Santiago Gimenez zit nog met dat probleem. 

Speel je favoriete casino games op Jacks.nl. Meld je aan met een 100% welkomstbonus tot €100!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Feyenoord

gerelateerd