'Ajax wil Antony niet laten gaan en weigert astronomisch bod'

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

18 augustus 2022 – Het is nog altijd de vraag of Antony na 31 augustus nog speler is van Ajax. De Braziliaan wordt al de hele zomer in verband gebracht met een transfer naar Manchester United, dat het ondanks een enorm hoog prijskaartje blijft proberen. Een nieuw bod van naar verluidt 80 miljoen euro is echter afgewezen door Ajax. 

'Ajax wil Antony niet laten gaan en weigert astronomisch bod'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Dat meldt de doorgaans goed geïnformeerde David Ornstein althans. Woensdagavond klonken er al geluiden dat Manchester United zich in de laatste fase van de transferperiode opnieuw zou melden bij Ajax voor de transfer van Antony. Erik ten Hag is nog altijd nadrukkelijk op zoek naar aanvallende versterking en heeft Antony bovenaan zijn verlanglijstje staan. Manchester United klopte al eerder deze zomer aan in Amsterdam, maar kreeg toen te horen dat het minstens 100 miljoen euro zal moeten neerleggen om Braziliaan over te nemen. Zover wilde de gevallen Engelse grootmacht echter nog niet gaan. 

Deze week heeft Manchester United zich dus gemeld met een bod van 80 miljoen euro, maar dat is, zoals te verwachten was, afgewezen door Ajax. De Amsterdammers willen hun vleugelspeler simpelweg niet laten gaan, tenzij de absolute hoofdprijs wordt betaald. Het is echter onduidelijk of Manchester United bereid is om 100 miljoen euro neer te tellen voor de komst van Antony. De nummer zes van Engeland in het afgelopen seizoen is immers ook druk bezig met versterkingen voor andere posities. Op aanvallende versterking is en blijft het echter wachten. Ten Hag kon vooralsnog enkel Tyrell Malacia, Lisandro Martínez en Christian Eriksen verwelkomen als aanwinsten. 

Gakpo
Mocht Manchester United er niet in slagen om Antony deze zomer naar Old Trafford te halen, is de kans aanwezig dat het in Eindhoven gaat aankloppen. Als alternatief voor de Braziliaan wordt namelijk Cody Gakpo genoemd. De werkgever van Ten Hag zou 'sluimerende interesse' hebben in de aanvaller van PSV, maar werd vooralsnog niet concreet. Daar zou de houding van Ajax zomaar verandering in kunnen brengen. PSV zal zijn sterkhouder in ieder geval niet voor komende woensdag willen verkopen. Dan spelen de Eindhovenaren de return tegen Rangers FC. Gakpo liet onlangs nog weten dat als PSV erin slaagt om zich te kwalificeren voor de groepsfase van de Champions League, de kans groter is dat hij blijft. 

Manchester United zal overigens ook voor Gakpo de hoofdprijs moeten betalen, al ligt die betrekkelijk lager dan het prijskaartje dat om de nek van Antony hangt. PSV zou minstens 45 miljoen euro willen ontvangen voor de aanvaller, en dat is nog exclusief meerdere en hoge bonussen. De Eindhovenaren zetten in ieder geval in op een recordbedrag. Dat staat nu nog op naam van Hirving Lozano, die in de zomer van 2019 voor een slordige 43 miljoen euro de overstap maakte naar Napoli. 

Speel je favoriete casino games op Jacks.nl. Meld je aan met een 100% welkomstbonus tot €100!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Ajax

gerelateerd