'Ajax tegenover Ronaldo in CL? Groepsgenoot wil Portugees huren'

26 augustus 2022, 10:09

Cristiano Ronaldo neemt het in de Champions League mogelijk op tegen Ajax. Het is geen geheim dat de aanvaller graag wil vertrekken bij Manchester United omdat die ploeg niet actief is op het hoogste Europese podium. Napoli wil de voetballer nu verlossen uit zijn situatie.

Met dat nieuws komen Gianluca di Marzio en Tuttosport op de proppen. Zaakwaarnemer Jorge Mendes zou druk bezig zijn om een deal mogelijk te maken. Napoli-aanvaller Victor Osimhen zou op de radar staan bij Manchester United, waardoor er mogelijk een ruildeal aanstaande is. De club uit Napels wil de Nigeriaanse aanvaller voor honderd miljoen euro naar Old Trafford laten gaan, als Ronaldo op huurbasis de omgekeerde weg bewandeld.

'Een paar dagen geleden leek een transfer van Ronaldo naar Napoli nog gekkenwerk, maar inmiddels lijkt er iets mogelijk', aldus het Turijnse medium. Erik ten Hag zou wel openstaan voor een vertrek van de Portugees, die de laatste weken een aantal keer in opspraak kwam. Zo ging hij tijdens een oefenwedstrijd naar huis toen hij gewisseld werd en zou hij afgezonderd van de spelersgroep opereren bij de club. United zou zelfs 75 procent van het salaris willen betalen, mocht de Portugees tijdelijk ergens anders onderdak vinden.

Ronaldo heeft nog een contract voor één seizoen op Old Trafford, maar The Mancunians kunnen dat via een optie verlengen met een extra jaar. Daardoor kan hij nu op huurbasis vertrekken en wellicht volgend seizoen alsnog verkocht worden, of weer aansluiten bij de selectie als de ploeg zich dan wel heeft geplaatst voor het Miljoenenbal. Eerder werd al bekend dat Bayern, Borussia Dortmund, Olympique Marseille en Atletico Madrid geen oren hadden naar de komst van de Portugese routinier.

Lees ook: 'Fake news' over Ronaldo

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen