'Ten Hag boycot Engelse journalist, maar wil gesprek wel aangaan'

27 augustus 2022, 10:44

Erik ten Hag had tijdens de persconferentie van vrijdagmiddag geen zin om Gary Cotterill te woord te staan. De journalist wilde een vraag stellen over de wedstrijd tegen Southampton, maar hij kreeg de kans niet. Het is niet bekend of de trainer dit uit zichzelf deed of dat de club deze maatregel bedacht heeft.

The Telegraph meldt dat Ten Hag volgende week met Cotterill wil praten om de situatie uit te leggen. Meerdere Engelse media weten dat Manchester United en de Nederlandse trainer niet blij zijn met de journalist, omdat hij geen respect zou tonen. Hoewel de oefenmeester nog maar kort in Engeland werkt, heeft de verslaggever al voor de nodige irritatie gezorgd bij leidsman van Manchester United.

Kort nadat bekend werd dat Ten Hag de nieuwe trainer van de Red Devils zou worden, reisde de journalist af naar Nederland om hem te volgen. Toen de keuzeheer bij het trainingscomplex uitstapte om met een fan op de foto te gaan, kwam Cotterill dat moment verstoren. Hij wilde graag wat aan de trainer vragen, maar toen kreeg hij ook al geen antwoord. Een aantal weken later probeerde de journalist het nogmaals, toen de keuzeheer de wedstrijd tussen Manchester United en Crystal Palace bekeek. Toen hield een bewaker hem tegen.

Twee weken geleden tweette de geboycotte journalist 'karma' met een smiley. Dat deed hij na het laatste fluitsignaal van het duel tussen United en Brentford, dat Ten Hag met 4-0 verloor. Hoewel er geen clubs bij genoemd werden, was het voor iedereen duidelijk dat het over de Red Devils ging. Voor die actie lijkt hij nu te moeten boeten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen