Ajax schrijft Ihattaren waarschijnlijk niet in voor Champions League

29 augustus 2022, 21:25

Ajax gaat Mohamed Ihattaren waarschijnlijk niet inschrijven voor de Champions League. De Amsterdammers moeten uiterlijk vrijdagavond hun selectie indienen bij de UEFA.

Ihattaren zal vermoedelijk niet op de lijst staan, vertelde Schreuder maandagavond bij Rondo. De veelbesproken linkspoot keert volgens de trainer Ajax 'voorlopig' niet terug bij het eerste elftal. "Er is eigenlijk niet zoveel nieuws te melden. Het verhaal is bekend. Het ligt bij Mo en bij Ajax. Deze week is er volgens mij weer een gesprek. Of hij wordt in geschreven voor de Champions League? Dat denk ik niet, nee."

Ihattaren miste een groot deel van de voorbereiding vanwege problemen in de privésfeer. Begin deze maand keerde hij terug op De Toekomst, maar de groepstraining heeft hij nog altijd niet hervat. Het is nog onduidelijk of en wanneer Ihattaren weer welkom is bij het eerste elftal.

De situatie van Ihattaren gaat Schreuder aan het hart. De van Juventus gehuurde speler begon fit aan de voorbereiding en maakte een goede indruk. "Hij deed het super die weken. Als liefhebbers zijn we allemaal teleurgesteld, hijzelf ook", aldus de trainer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Allback
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Schreuder is teleurgesteld, Ajax is teleurgesteld, Ihattaren is teleurgesteld. Iedereen is teleurgesteld. Waarom speelt hij dan niet?

Kramer
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Het wordt tijd dat er 1 eens open en eerlijk is.

Gusa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Het blijft wel echt heel lang angstvallig stil rondom deze jongen. Vraag me steeds meer af waarom er geen knopen worden doorgehakt.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen