'AZ ontvangt slecht nieuws en moet toch nog de transfermarkt op'

22 december 2022, 21:37   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

AZ kan zeker tot oktober geen beroep doen op Vangelis Pavlidis. De spits haakte afgelopen weekend geblesseerd af in de met 0-1 gewonnen wedstrijd tegen SC Cambuur en kreeg twee dagen later het nieuws dat hij voorlopig niet zal kunnen spelen. De Alkmaarders moeten om die reden een dag voor Deadline Day toch nog de transfermarkt op.

Dat nieuws werd dinsdagavond gebracht door De Telegraaf. De krant schreef dat de Griekse spits op z'n vroegst pas in oktober terug zal keren, waardoor hij vier Eredivisiewedstrijden en de start van de Conference League aan zich voorbij moet laten gaan. Ook in de thuiswedstrijd tegen Ajax (18 september) moet AZ het stellen zonder de man die vorig seizoen nog trefzeker was tegen de landskampioen.

De krant wist daarbij te melden dat AZ dinsdagochtend de zoektocht naar een vervanger van Pavlidis is gestart. Daar is haast bij geboden, want de transfermarkt sluit in Nederland al na woensdagavond. Namen van potentiële kandidaten werden nog niet genoemd.

AZ - NEC

AZ speelt donderdagavond in eigen huis de inhaalwedstrijd tegen NEC. Het is maar de vraag of een eventuele vervanger van Pavlidis dan al direct inzetbaar is. Zo niet, dan lijkt de kans groot dat Jens Odgaard zijn plek in zal nemen. Ook de negentienjarige Yusuf Barasi is een optie voor de spitspositie. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen