'Ronaldo wijst krankzinnig bod af, interesse uit woestijn blijft'

13 september 2022, 11:17   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Cristiano Ronaldo heeft nog altijd de mogelijkheid om zijn loopbaan te vervolgen in Saoedi-Arabië. Recent hebben twee clubs uit dat land zich officieel gemeld bij de Portugees, maar vooralsnog is de aanvaller niet bereid om Europa te verlaten.

De 37-jarige aanvaller van Manchester United hoopte afgelopen transferwindow een vertrek te forceren. De sterspeler wilde vertrekken vanwege het gebrek aan Champions League-voetbal, maar talloze clubs lieten weten dat Ronaldo geen optie was als aanwinst. Bij Manchester United moet de Portugees momenteel genoegen nemen met een reserverol.

Daar hopen twee Saoedische clubs van te profiteren. Onlangs zou Al Hilal een megabod hebben neergelegd bij de aanvaller. Ronaldo kon volgens The Athletic 2,3 miljoen euro per week verdienen, wat neerkomt op 119,6 miljoen euro per jaar. Ook Al-Nassr hoopte vurig op zijn komst. Ondanks de afwijzingen in de zomer, blijven de clubs in de markt.

De voorzitter van de Saoedische voetbalbond reageerde in gesprek met de krant op de geruchten. "We zouden graag een speler als Cristiano Ronaldo in de Saudi League zien spelen. Hij zou een goed voorbeeld zijn voor de competitie", aldus Yasser Al-Misehal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

MarcoDieBasta
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

niet normaal hoe die olieboeren de hele wereld naar hun hand proberen te zetten. Die gap uit Portugal heeft zijn zakken al goed gevuld maar hoeveel andere spelers waren overstag gegaan voor een x % van dat bedrag. Money rulez en voetbal gaat er door naar de kloten😭

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen