Waarom Feyenoord voorbeeld Ajax en PSV wil volgen in Europa League

2 januari 2023, 09:58   Bijgewerkt: 4 oktober 2022, 11:02

Het begint bijna een traditie te worden: een Nederlandse club treft FC Midtjylland in Europees verband. Ajax kwam de Deense club in het seizoen 2020/21 tegen, vorig seizoen was Midtjylland de tegenstander van PSV en nu is met Feyenoord de laatste club uit de traditionele top-drie aan de beurt. Tot dusver waren de resultaten vanuit Nederlands perspectief zeer positief. Samen met Jack's.nl blikt FCUpdate.nl vooruit op de wedstrijd.

De duels met Ajax in de groepsfase van de Champions League in 2020 waren de eerste duels van Midtjylland tegen een Nederlandse club ooit. In Amsterdam werd er kansloos met 3-1 verloren en in eigen huis kwam de voormalige werkgever van Rafael van der Vaart een razendsnelle 0-2 achterstand niet meer te boven. Staat Feyenoord net als Ajax donderdagavond ook halverwege al op voorsprong? Dan win je 2.

PSV had zo mogelijk nog minder moeite met de Deense tegenstander, die de Eindhovenaren in de voorronde van de Champions League troffen vorig seizoen. De ploeg van destijds nog Roger Schmidt hield in beide duels met Joël Drommel als doelverdediger de nul (0-1 & 3-0). Een clean sheet van Justin Bijlow donderdagavond levert je [a,http://www.fcupdate.nl/jacks/,_blank,3,95 keer je inzet op bij Jacks.nl].

Giménez topscorer in de Eurpoa League

Hoewel de treffer van Santiago Giménez dit weekend afgekeurd werd bij Feyenoord tegen NEC, kan de spits nog altijd een prima gemiddelde overleggen. Zeker in de Europa League maakt hij met drie goals uit twee optredens een alleraardigste indruk en daarmee is hij voorlopig alleen topscorer van de Europa League. Een vierde én vijfde treffer tegen Midtjylland levert je 9!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen