Bergwijn en Timber slikken woorden in: "Zou niet verstandig zijn"

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

5 oktober 2022 – Steven Bergwijn en Jurriën Timber weten dat er snel wat moet veranderen bij Ajax. De sterkhouders konden de Amsterdammers dinsdagavond niet helpen aan een goed resultaat tegen SSC Napoli, dat met 1-6 terug naar Napels ging. Bergwijn en Timber moesten zich na afloop dan ook inhouden.

Bergwijn en Timber slikken woorden in: "Zou niet verstandig zijn"

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Bergwijn kent tot nu toe een uitstekend seizoen bij Ajax, maar kwam tegen Napoli niet in het spel voor. "Ik denk niet dat het verstandig is om nu mijn gevoelens te uiten", vertelde de international van Oranje na de oorwassing voor de camera van RTL7. "Dan ga ik misschien dingen roepen waar ik spijt van krijg. Als je thuis met 1-6 verliest, dan moet er boosheid zijn. Dit was gewoon een kutavond, ik kan er niks anders van maken."

Lees ook: Schreuder verklaart late wissels van Ajax: "Vond ik nog niet nodig"

De aanvaller kon zich wel vinden in de woorden van trainer Alfred Schreuder, die opperde dat Ajax op dit moment niet kan concurreren met Napoli en Liverpool. "Dit keer waren ze zeker een maatje te groot. Maar ik denk dat wij naar onszelf moeten kijken en niet naar andere ploegen. Wij zullen de koppen bij elkaar moeten steken om iets te veranderen. Zeker na zo'n nederlaag in eigen huis, dat is niet wat bij Ajax hoort. Het is verschrikkelijk."

Timber denkt liever anders dan Schreuder
Bij RTL7 reageerde ook Timber op de uitspraken van zijn trainer. "Ik snap dat hij dat zegt, we hebben tegen Liverpool en Napoli weinig kans gemaakt. Persoonlijk denk ik niet graag op die manier. Voor je deze wedstrijd in gaat, heb je het gevoel dat je Napoli kan slopen. Ik weet niet wat het verschil is met het Ajax van vorig jaar. In de kleedkamer is het op dit moment zeker niet meer rustig. Ik kan dan wel bij de spelers horen die met de vuist op tafel slaat."

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd