Steun voor Alfred Schreuder in matige fase: "Hij kan dit wel handelen"

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

21 november 2022 – Dick Schreuder maakt zich geen zorgen om zijn broer Alfred, die onder vuur ligt in Amsterdam. De coach van Ajax wist de laatste drie wedstrijden voor de WK-break niet te winnen en gaf daardoor de koppositie uit handen. Dick Schreuder, die aan het roer staat bij PEC Zwolle, is ervan overtuigd dat zijn broer het weer op de rit krijgt.

Steun voor Alfred Schreuder in matige fase: "Hij kan dit wel handelen"

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

"Bij Ajax is het nooit rustig", aldus Dick Schreuder in gesprek met Voetbal International. "Alle coaches die daar beginnen, hebben het in hun eerste maanden moeilijk. Dat was ook zo toen Erik ten Hag en Alfred binnenkwamen bij Ajax. Toen hadden ze het ook lastig, maar daarna ging het steeds beter."

Dick Schreuder weet zeker dat zijn broer niet in paniek is vanwege de mindere resultaten. "Hij kan dit soort dingen goed relativeren, hij kan dit wel handelen." Ajax verloor in de laatste week van concurrent PSV en verspeelde twee punten tegen Vitesse én FC Emmen. Daardoor zakten de Amsterdammers uiteindelijk naar de tweede plaats in de Eredivisie.

De koppositie is echter nog niet uit het zicht. Lijstaanvoerder Feyenoord heeft slechts drie punten meer. Desondanks beleefde Ajax een uiterst teleurstellende eerste seizoenshelft. De Amsterdammers sneuvelden al in de groepsfase van de Champions League na ruime nederlagen tegen Liverpool en vooral Napoli.

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd