Jadon Sancho houdt zijn conditie op peil bij Nederlandse amateurclub

23 november 2022, 22:15   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Het lijkt bijna op een grapje van de Speld, maar het is toch echt zo: Jadon Sancho houdt zijn conditie op peil bij het Noord-Brabantse OJC Rosmalen. De vleugelflitser van Manchester United is niet met Engeland mee naar het WK in Qatar, dus traint hij maar in het thuisland van zijn trainer.

Waarom Sancho precies in Rosmalen traint, is onduidelijk. Volgens The Athletic is de aanvaller op aanraden van zijn trainer Erik ten Hag naar Nederland afgereisd. Het medium schrijft dat Sancho bij OJC Rosmalen samenwerkte met Nederlandse trainers, die hem zijn aanbevolen door de oud-trainer van FC Utrecht en Ajax. De werkzaamheden van de Engelsman trokken de nodige pottenkijkers bij het hek. Zij wilden natuurlijk maar wat graag een glimp opvangen van de speler die bij Borussia Dortmund de Bundesliga op een hoopje speelde.

Bij Manchester United gaat het wat minder van een leien dakje. Sancho miste dit seizoen veel wedstrijden van United omdat hij ziek was. Hij kwam dit seizoen vooralsnog tot slechts tien wedstrijden. De training van Sancho trok desondanks veel aandacht. De voorzitter van Rosmalen is er nuchter onder. "Hij heeft ook gewoon twee armen en twee benen, hè? Ik wist hier niets van, maar vind het wel grappig dat die jongen hier is", vertelt Rosmalen-voorzitter Piet van der Plas aan het Algemeen Dagblad

De spelers van Manchester United die niet schitteren op het WK zullen binnenkort weer samenkomen om te trainen. Begin december staan er twee oefenduels gepland voor de Red Devils, tegen Cádiz en Real Betis.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen