Xavi Simons laat zich van zijn beste kant zien en mag hopen

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

26 november 2022 – Xavi Simons lijkt volgens De Telegraaf dicht bij zijn debuut op het WK te zijn. De negentienjarige middenvelder kreeg in de groepswedstrijden van het Nederlands elftal tegen Senegal (2-0) en Ecuador (0-1) geen speeltijd, maar maakt tijdens trainingen een goede indruk.

Xavi Simons laat zich van zijn beste kant zien en mag hopen

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Zo ook deze zaterdagmorgen, een halve dag na de wedstrijd tegen Ecuador. Waar de basisspelers snel weer naar binnen gingen, werkten de reserves een volledige training af. 'Xavi Simons, Jeremie Frimpong en in iets mindere mate – de nog inhoud tekort komende – Kenneth Taylor lieten zich van hun beste kant zien', schrijft bovengenoemde krant.

Een (inval)kans lijkt zodoende dichtbij. De roep om Simons klonk vrijdagavond al luid, toen het Nederlands elftal er nauwelijks in slaagde gevaarlijk te worden tegen Ecuador. 'Het voor de onbevangen spelende PSV'er te hopen dat Van Gaal vooral oog heeft voor zijn vele geweldige acties en niet het ene moment dat hij – ondanks de duidelijke coaching van zijn medespelers – de bal te lang vasthield en verspeelde', zo valt te lezen.

Voor Simons zou een debuut op het WK tevens zijn interlanddebuut betekenen. 'Misschien is Simons in staat de ingedutte selectie van Oranje wakker schudden. Het is ongetwijfeld een van de scenario's die zaterdagmiddag in het St. Regis Hotel worden besproken', besluit De Telegraaf.

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  Eredivisie

  gerelateerd