'Ontwikkelingen rond Feyenoord-spits Giménez: dubbel interesse'

6 december 2022, 07:46   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Feyenoord verkocht deze zomer een elftal vol met spelers en haalde daar flink wat namen voor terug. Maar een van hen, Santiago Gimenez (21), heeft het in zijn eerste half jaar dusdanig goed gedaan, dat hij alweer in de belangstelling staat van een andere club. Sevilla zou belangstelling hebben in de diensten van de Argentijn.

Dat schrijft de Mexicaanse journaliste Claudia García van FOX Sports althans en werd niet veel later bevestigd door het doorgaans goed ingevoerde 1908.nl. Zij zochten ook contact met de zaakwaarnemer van de aanvaller. "De Spanjaarden focussen zich echter op komende winterwindow. Nog niet de daarna volgende zomerwindow. Dan wordt het mogelijk interessant", liet de belangenbehartiger weten dat Gimenez niet lijkt open te staan voor een deal.

Daarmee is de kans op een winterse overgang niet zo groot, ondanks dat de technische directeur van Sevilla al met hem zou hebben gesproken. Die lezing bevestigt journalist Kery Ruiz, die navraag deed bij de Spaanse club en eveneens hoorde dat Gimenez nog niet interessant is voor de komende winter voor Sevilla. Met zes goals in achttien duel is Gimenez goed begonnen in De Kuip. 

Lees ook: Arne Slot verwacht een rustige transferperiode voor Feyenoord

Feyenoord wil hoger percentage

De Rotterdammers beschikken momenteel over de helft van de eigendomsrechten van Gimenez. Wel gaan ze volgens 1908.nl nog 'zeker' een hoger percentage opkopen in de komende jaren. Cruz Azul heeft momenteel nog de andere helft van de transferbelangen in handen en verkocht de eerste helft voor zo'n vier miljoen euro. Wanneer Feyenoord van plan is om een bod te doen op de andere helft, is niet bekend. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Henkapestaart
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Nu snap ik waarom hij de wk selectie van Mexico net niet gehaald heeft het is een argentijn... of zou het artikel gewoon verkeerd zijn?..... zucht

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen