Bizar: En-Nesyri komt bij goal hoger dan legendarische goal Ronaldo

11 december 2022, 13:28   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Youssef En-Nesyri groeide zaterdagmiddag uit tot de grote held van Marokko. De spits kopte zijn land in de kwartfinale tegen Portugal voor rust op voorsprong en werd man van de wedstrijd, want daarna werd er niet meer gescoord. En-Nesyri torende boven alles en iedereen uit.

Na een voorzet vanaf de rechterkant kopte de spits op aangeven van linksback Yahya Attiat-Allah de bal hard tegen de touwen. Daarbij kwam hij hoger dan zijn directe tegenstanders én de keeper. BeIn Sports berekende dat de aanvaller van Sevilla liefst 2,78 meter hoog kwam. Zelf is En-Nesyri 1,89 meter, wat inhoudt dat hij dus 89 centimeter de lucht in ging.

Het deed denken aan een indrukwekkend doelpunt van Cristiano Ronaldo uit 2019. Als speler van Juventus kopte hij op fenomenale wijze raak tegen Sampdoria. Hij reikte tot een hoogte van 2,54 meter. Dat betekent dat de Marokkaanse spits liefst 24 centimeter hoger kwam dan zijn Portugese collega.

Dankzij het doelpunt bereikte Marokko als eerste Afrikaanse land ooit de laatste vier van het wereldkampioenschap in Qatar. In de halve finale wacht een pittige klus: regerend wereldkampioen Frankrijk is de tegenstander.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Mohamed El Hamrani
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wat een topper

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen