Hierdoor zou Benzema nog op zijn beslissing kunnen terugkomen

19 december 2022, 22:06

Karim Benzema kondigde deze maandag het einde van zijn interlandcarrière aan. Helemaal definitief lijkt de beslissing niet te zijn.

Benzema zou volgens Foot Mercato van gedachten kunnen veranderen als de Franse bond besluit Didier Deschamps te vervangen door Zinédine Zidane. Laatstgenoemde aast naar verluidt al langer op de baan van de zittende bondscoach van Frankrijk.

Mogelijk hoeft Zidane niet heel lang meer te wachten. De WK-finale zou zomaar de laatste wedstrijd van Deschamps als bondscoach van Frankrijk kunnen zijn geweest. Vlak na de verloren eindstrijd wilde Deschamps weinig kwijt over zijn toekomst. "Ik heb tijd nodig om dit te verwerken. Als we wel hadden gewonnen, had ik hetzelfde antwoord gegeven", sprak hij.

Hoewel Benzema vorig jaar na een afwezigheid van zes jaar weer bij de Franse selectie werd gehaald, lijkt hij geen goede relatie te onderhouden met Deschamps. Wel heeft hij een goede band met Zidane, met wie hij vele jaren heeft samengewerkt bij Real Madrid. Samen wonnen zij onder meer drie keer de Champions League en twee keer de Spaanse titel.

Lees ookKarim Benzema beëindigt per direct carrière als international

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen