'Al-Nassr verscheurt contract voor Ronaldo; oogje op vedette'

8 januari 2023, 15:30   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Cristiano Ronaldo heeft met zijn entree bij Al-Nassr voor de nodige reuring gezorgd. Vincent Aboubakar lijkt namelijk zijn spullen te kunnen paken bij de club uit Saoedi-Arabië. Het vertrek van de spits moet binnen de administratie plaats gaan maken voor de nieuwe superster van de club.

In Saoedi-Arabië mogen clubs slechts acht buitenlanders bij de selectie hebben. Door de transfer van Ronaldo stond dat aantal bij Al-Nassr op negen en dus moet een buitenlandse speler vertrekken. Volgens diverse media in Saoedi-Arabië is de keuze van de club gevallen op Aboubakar. De 30-jarige spits, in het verleden actief bij onder meer FC Porto en Besiktas, moet uitkijken naar een nieuwe werkgever.

Lees ook: Kritiek op Ten Hag over Ronaldo: "Ik ben niet iemand die dat zo zou doen"

Daarmee is het debuut van Ronaldo weer een stapje dichterbij gekomen. Toch lijken de ongeduldige fans van Al-Nassr nog even geduld te moeten hebben. De 37-jarige superster uit Portugal zit nog een schorsing uit na een incident rond de wedstrijd tussen Everton en Manchester United. Het lijkt er voorlopig op dat Ronaldo over twee weken, op zondag 22 januari, voor de eerste keer in actie gaat komen. Dan speelt Al-Nassr tegen Al-Ettifaq.

Marco Reus

Terwijl de rust rond Ronaldo langzaam terugkeert, blijft Al-Nassr druk bezig met het bouwen van een geweldig team. De steenrijke Saudi's hebben Luka Modric, Sergio Ramos en Eden Hazard al op hun verlanglijstje staan. Daar is volgens het Duitse medium Die Westen met Marco Reus een nieuwe naam bij gekomen. De 33-jarige aanvaller speelt al jaren bij Borussia Dortmund, waar zijn contract aan het einde van dit seizoen afloopt.

Reacties

Sarcastico
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik geloof niet dat Marco Reus die overstap kan maken, aangezien hij echt vaak geblesseerd is en toch zijn centjes ontvangt van Dortmund. Maarja, misschien zietder BVB hem liever gaan.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen