Strijd om Hilgers barst los, nasleep van beladen Klassieker en Inter haakt af | FCUpdate Recap

24 januari 2023, 00:30   Bijgewerkt: 23 januari 2023, 23:51

In de rubriek 'FCUpdate Recap' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op maandag 23 januari.

Ajax hoopt Feyenoord én PSV af te troeven in strijd om Hilgers

Ajax gaat deze transferperiode mogelijk nog werk maken van de komst van Mees Hilgers. De 21-jarige centrale verdediger van FC Twente staat volgens journalist Mike Verweij hoog op het Amsterdamse verlanglijstje. Feyenoord en PSV zijn ook geïnteresseerd in Hilgers, maar kunnen deze winter niet toeslaan. Het hele artikel lezen? Klik hier! 

Feyenoord heeft Kasanwirjo binnen, verdediger komt 'voor vriendenprijsje'

Feyenoord heeft een grote slag geslagen op de transfermarkt door Neraysho Kasanwirjo aan te trekken. De Rotterdammers hebben het wegvallen van Gernot Trauner opgevangen met het aantrekken van de jonge verdediger annex middenvelder, die volgens 1908.nl voor 1.5 miljoen euro naar De Kuip komt. Het hele artikel lezen? Klik hier!  

'Ajax richt zich bij ontslag Schreuder 'in principe' op buitenlandse trainer'

De roep om het vertrek van Alfred Schreuder bij Ajax klinkt alsmaar luider, maar een ontslag van de vijftigjarige trainer hangt niet direct in de lucht. Mochten de resultaten niet snel verbeteren, dan lijkt Schreuder binnenkort zijn biezen alsnog te kunnen pakken. In dat scenario gaat Ajax vermoedelijk in het buitenland rondkijken voor een nieuwe trainer. Het hele artikel lezen? Klik hier!  

Inter kan titel vergeten na blamage in Stadio Giuseppe Meazza

Internazionale lijkt het kampioenschap in de Serie A te kunnen vergeten. De ploeg van trainer Simone Inzaghi verloor maandagavond in eigen huis verrassend met 0-1 van middenmoter Empoli. De achterstand op koploper Napoli liep zodoende op tot liefst dertien punten. Het hele artikel lezen? Klik hier! 

Ten Hag krijgt slecht nieuws uit Londen; Tottenham wint derby

Tottenham Hotspur heeft maandagavond een belangrijke slag geslagen in de Premier League. De ploeg van manager Antonio Conte won op bezoek bij buurman Fulham met 0-1 en heeft Manchester United weer in het vizier. Beide grootmachten willen graag naar de Champions League. Het hele artikel lezen? Klik hier!  

Verweij fileert Ajax-directie: "Zegt alles over wat voor stuurloos schip Ajax is"

"Zegt alles over wat voor stuurloos schip Ajax is", dat is de conclusie die Ajax-watchet Mike Verweij trekt in de podcast Kick Off van De Telegraaf. De krant bracht voor De Klassieker een verhaal over een gesprek van de spelersgroep met een mental coach, nu blijkt dat dat een verzoek was vanuit de spelers zelf. Het hele artikel lezen? Klik hier!

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen