Opstelling Feyenoord: Arne Slot kiest voor twee nieuwe aanvallers

25 januari 2023, 19:56   Bijgewerkt: 25 januari 2023, 20:04

Arne Slot heeft de opstelling van Feyenoord voor het thuisduel met NEC bekendgemaakt. Het Rotterdamse elftal kent twee wijzigingen ten opzichte van het gelijkspel tegen Ajax (1-1) van afgelopen weekend. Javairô Dilrosun en Santiago Giménez spelen in plaats van Alireza Jahanbakhsh en Danilo Pereira. De wedstrijd tussen Feyenoord en NEC gaat om 21.00 uur van start.

Op doel geen verrassingen bij Feyenoord. Justin Bijlow moet zoals gebruikelijk de ballen tegenhouden. Voor hem staan Marcus Pedersen, Lutsharel Geertruida, Dávid Hancko en Quilindschy Hartman. Laatstgenoemde werd na De Klassieker tegen Ajax overladen met complimenten en komt volgens recordinternational Wesley Sneijder zelfs in aanmerking voor het Nederlands elftal.

Het Rotterdamse middenveld wordt wederom gevormd door aanvoerder Orkun Kökcü, Mats Wieffer en Sebastien Szymanski. Voorin blijft alleen Igor Paixão, die afgelopen zonder op fraaie wijze de score opende tegen Ajax, staan. Hij wordt ditmaal vergezeld door Dilrosun en Giménez. Jahanbakhsh en Danilo nemen in eerste instantie plaats op de reservebank.

Neraysho Kasanwirjo maakt tegen NEC zijn debuut in de Feyenoord-selectie. De centrale verdediger, die ook als middenvelder uit de voeten kan, werd deze week voor naar verluidt 1,5 miljoen euro overgenomen van FC Groningen. Mohamed Taabouni, die door 1908.nl wordt gelinkt aan een huurtransfer naar Willem II, behoort ook tot de selectie.

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen