Enorme domper voor Ten Hag en Manchester United: Eriksen maanden 'out'

31 januari 2023, 13:13   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Erik ten Hag heeft een gigantische domper te verwerken gekregen: Christian Eriksen (30) ligt minimaal enkele maanden uit de roulatie bij Manchester United. De middenvelder viel in duel met Reading uit met een enkelblessure en die houdt hem maandenlang langs de kant. De Deense middenvelder is een vaste kracht in het elftal van The Red Devils.

Dat is een flinke streep door de rekening van Manchester United, aangezien Eriksen een vaste basiskracht is bij de ploeg van Ten Hag. Met Casemiro naast zich kreeg Eriksen onder Ten Hag de 'Frenkie de Jong-rol' in de opbouw en samen met Bruno Fernandes vormde het trio het vaste middenveld. Heel soms koos de Nederlander voor een versterkt middenvelder, met Fernandes op rechtsbuiten en Fred of Scott McTominay als extra kracht.

Voor hen komt er weer meer speeltijd aan, aangezien Eriksen de komende tijd uit de roulatie ligt. Het is naast Donny van de Beek het tweede blessuregeval in de selectie van Manchester United, dat desondanks geen vervanger lijkt aan trekken. Naast Fred of McTominay kunnen ook nog de talenten Kobbie Mainoo en Zidane Iqbal als middenvelders uit de voeten. 

Lees ookErik ten Hag krijgt teleurstellende mededeling van Manchester United

Eriksen raakte geblesseerd na een overtreding van spits Andy Carroll en verliet vervolgens met krukken het stadion. Carroll werd uiteindelijk met een rode kaart, tweemaal geel, van het veld gestuurd. Eriksen speelde dit seizoen 31 officiële wedstrijden, waarin hij tweemaal scoorde en negen assists gaf. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Zeeuwke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Sterkte Christian 🙌

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen