Sparta komt goed weg met puntje op bezoek bij Fortuna Sittard

3 februari 2023, 22:04

Sparta Rotterdam heeft vrijdagavond een puntje overgehouden aan een bezoekje aan Fortuna Sittard. De stuntploeg van het huidige seizoen mocht daar in Limburg zeker niet klagen. Fortuna kreeg de beste kansen in eigen stadion, maar moest genoegen nemen met een 0-0 gelijkspel.

In een regenachtig Sittard maakten beide elftallen er bepaald geen aantrekkelijke eerste helft van. Fortuna startte het meest opportunistisch, maar nadat Kristijan Bistrovic een schotje in de handen van Nick Olij zag belanden was het wachten tot het slot van de eerste helft voordat de Fortunezen andermaal van zich deden spreken. Een kopballetje van Inigo Cordoba belandde op het dak van het doel en een schreeuw om een penalty werd door arbiter Allard Lindhout weggewoven.

Fortuna kwam gretig de kleedkamer uit. Aanvallende intenties te over, welke door Sparta rap de kop in werden gedrukt om vervolgens zelf via Joshua Kitolano en Vito van Crooij enkele speldenprikjes uit te delen. Op het uur wist Fortuna plots toch gevaarlijk te worden. Kristijan Bistrovic vuurde namens Fortuna verrassend van ver op het doel van Nick Olij die met moeite pareerde. Daaropvolgend moest de Sparta-doelman nogmaals in actie komen toen Rodrigo Guth tijd en ruimte kreeg om uit te halen. Fortuna kreeg door deze flinke kansen in korte tijd vleugels en invaller Tijjani Noslin mocht vrij inkoppen, maar deed dit recht op doelman Olij.

Man of the Match: Kristijan Bistrovic

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen