'Gigantische renovatie Barcelona zet door: Gündogan, Carrasco en Pavard'

18 februari 2023, 09:05   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

FC Barcelona heeft opnieuw grote plannen op de transfermarkt in de komende zomer. De Catalaanse grootmacht is bezig aan een grote renovatie en daarvoor staat binnenkort een volgend hoofdstuk gepland. De Spaanse media pakken zaterdagochtend groots uit met de verschillende geruchten.

Dagblad SPORT pakt zaterdagochtend op de cover groots uit. Benjamin Pavard en Yannick Carrasco, die de club voor een vaste prijs kan overnemen van Atlético Madrid na de deal met Memphis Depay, worden de volgende twee aanwinsten, zo schrijven ze. Preses Joan Laporta sprak eerder openlijk ook al over de belangstelling in Bayern-verdediger Pavard. Hij zou kunnnen vertrekken, als Joao Cancelo bij Der Rekordmeister blijft.

Ook bij El Mundo Deportivo gaat het over Catalaanse geruchten. De club zou in Ilkay Gündogan de ideale opvolger zien van Sergio Busquets. De 32-jarige Duitser heeft zijn aflopende contract nog altijd niet verlengd bij Manchester City en zou zelf ook wel open staan voor een gang naar Camp Nou. De ochtendkrant meldt net als AS ook dat het zeventienjarige Braziliaanse talent Vitor Roque 'prioriteit heeft'. Het nadeel is wel dat ook Paris Saint-Germain, Chelsea, Arsena, West Ham United en Atlético Madrid ook belangstelling zouden hebben.

Lees ook: Ten Hag woedend op de scheidsrechter: "Zulke fouten mogen niet"

Transfers FC Barcelona

Eerder deze week trok de club Julián Araujo als verlate wintertransfer nog aan: hij speelt de komende tijd in het beloftenteam, omdat de A-selectie niemand meer mag inschrijven. Ook Evan N'Dicka van Eintracht Frankfurt zou hoog op het verlanglijstje staan in Catalonië. FC Barcelona staat dit weekend tegenover Cadiz en ook in twee spelers van die club was eerder belangstelling: Roger Martí (2020) en Jorge Meré (2017) konden in het verleden naar Camp Nou trekken, maar inmiddels is voor hen geen interesse meer.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen