Bergwijn kreeg op zijn donder van zijn moeder: "Ze zei: ik wil het niet meer zien"

2 maart 2023, 23:29   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Steven Bergwijn wil niet meer betrokken raken bij opstootjes op het veld. De aanvaller van Ajax, die donderdag tegen De Graafschap zijn eerste doelpunt maakte sinds 12 november, moest zich verantwoorden bij zijn moeder na het opstootje tegen 1. FC Union Berlin.

"Ik heb wel een kort lontje", erkende Bergwijn tegenover ESPN na de 0-3 zege van Ajax op De Graafschap in de kwartfinale van de KNVB Beker. "Als je lekkerder in je vel zit en het goed gaat, ben je minder bij zulke dingen betrokken. Ik heb met mijn moeder gesproken, het gaat niet meer gebeuren. Ze zei: 'Bij ieder opstootje zie ik mijn zoon, ik wil het niet meer zien.' Ze heeft gelijk."

Bergwijn zit beter in zijn vel, zeker omdat hij op fraaie wijze scoorde tegen De Graafschap. "Dit is wel heerlijk natuurlijk. Ik was echt op zoek naar die goal. Ik heb beelden teruggekeken met de trainer. Soms kom ik in bepaalde situaties en ga ik te wild schieten, omdat ik die goal te graag wil maken."

Bergwijn gaf toe dat hij snakte naar het doelpunt. "Als aanvaller is het altijd klote als je niet scoort. Ik moet gewoon dicht bij mezelf blijven. Iedere voetballer heeft mindere fases in zijn carrière, dat hoort erbij. Het is belangrijk dat je dicht bij jezelf blijft. Ik werk hard met de staf en het gaat vanzelf wel beter."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Gusa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik vind dit soort dingen heerlijk om te horen. Een moeder die haar zoon gewoon de waarheid vertelt. Daar heeft zo'n jongen uiteindelijk zoveel meer aan dan een omgeving vol met mensen die hem behandelen als een halfgod.

ThommZzz
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Goed gedaan mama.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen