Legpuzzel voor Arne Slot na slijtageslag in Polen: spitspositie ligt open

12 maart 2023, 09:47   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Na het midweekse duel tegen Shahktar Donetsk (1-1) gaat trainer Arne Slot op de wedstrijddag zelf de balans opmaken in zijn selectie. Is iedereen ongeschonden uit de slijtageslag in de Europa League komen, of komen er kleine blessures om de hoek kijken?

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Wellenreuther; Pedersen, Geertruida, Hancko, Hartman; Wieffer, Szymanski, Kökçü; Dilrosun, Danilo, Idrissi

Vanaf het begin van het seizoen was de spitspositie bij Feyenoord al een groot vraagstuk. Danilo en Santiago Giménez moesten het met elkaar uitvechten om te zien wie erin de spits kwam bij de Rotterdammers. Giménez leek die strijd gewonnen te hebben van de Braziliaan maar tegen de Oekraïners ontbrak de Mexicaanse spits door een blessure. Vandaar de verwachting dat Danilo aan de aftrap begint tegen Volendam.

De ploeg uit het vissersdorp kende in de bestuurskamer de nodige onrust. Er werd ruzie gemaakt, met modder gegooid en er is zelfs een aangifte gedaan. Het succes van de promotie van vorig seizoen leek iedereen naar het hoofd te stijgen. Maar na een flinke bezem die door de bestuurskamer ging en een contractverlenging van hoofdtrainer Wim Jonk moet er een frisse wind door de club gaan. Van de laatste zeven duels in de Eredivisie werden er slechts twee verloren door Volendam, de club gaat vermoedelijk met de volgende opstelling aantreden in de Kuip.

Vermoedelijke opstelling Volendam: Stankovic; Plat, Mbuyamba, Flint, Benamar, Murkin; Eiting, Sánchez, Antonucci; Van Mieghem, Veerman. Antonucci is gehuurd van Feyenoord en keert dus voor even terug op het oude nest. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen