Kolderiek shirtjesmoment kost PEC Zwolle-speler wissel: "Onprofessioneel"

14 maart 2023, 15:41   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Een kolderieke situatie bij PEC Zwolle maandagavond: Younes Taha (20) stond op het punt om in te vallen bij de gasten op bezoek bij De Graafschap. De middenvelder annex aanvaller had zijn shirt echter in de kleedkamer laten liggen en dus was hij vervolgens aan de beurt voor trainer Dick Schreuder.

"Hij had een onprofessioneel moment, op basis daarvan hebben we hem niet in laten vallen", liet Schreuder zich in De Stentor nog wel netjes uit over de multi-inzetbare speler. Hoewel Taha binnen enkele seconden zijn shirt te pakken had in de kleedkamer en zich weer snel op het veld meldde, had de oefenmeester het gezien en was vervolgens onverbiddelijk.

Voor korte termijn overigens, want het voorval werd na de 0-1 overwinning van PEC Zwolle in de kleedkamer alweer uitgesproken. "Het is eigenlijk een heel professionele speler. Dit kan gebeuren, we hebben er net kort over gesproken. Nu is het zand erover en we gaan weer door." Daarna kondigde Schreuder aan dat Taha komende vrijdag tegen NAC Breda gewoon weer in de basis start, als er niets geks gebeurt.

Lees ook: Matchfixing bij PEC Zwolle - FC Den Bosch? "Honderd procent"

Taha is normaliter ook een vaste kracht dit seizoen bij de koploper van de Eerste Divisie. Hij speelde 25 officiële wedstrijden voor PEC Zwolle, waarin hij liefst elf doelpunten maakte en een assist gaf. Afgelopen zomer werd hij transfervrij opgepikt bij FC Volendam, waar hij uiteindelijk een enkele wedstrijd in de hoofdmacht speelde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen