Selectie Oranje bekend, Feyenoord en AZ kennen tegenstander in Europa en Kramer haalt uit naar Ajax | FCUpdate Recap

18 maart 2023, 00:30   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

In de rubriek 'FCUpdate Recap' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op vrijdag 17 maart.

Oranje-selectie bekend: Ronald Koeman roept drie debutanten op

De definitieve selectie van het Nederlands elftal voor de EK-kwalificatiewedstrijden tegen Frankrijk (24 maart) en Gibraltar (27 maart) is bekend. Ronald Koeman heeft 25 spelers opgeroepen. Bart Verbruggen, Lutsharel Geertruida en Mats Wieffer debuteren in de selectie. Het hele artikel lezen? Klik dan hier!

Loting kwartfinale levert voor Feyenoord herhaling finale op 

Feyenoord weet wie de tegenstander is in de kwartfinale van de Europa League. Daags nadat de ploeg van trainer Arne Slot op indrukwekkende wijze Shakthar Donetsk uit het toernooi knikkerde, werd ze tijdens de loting gekoppeld aan AS Roma. De wedstrijden worden gespeeld op 13 en 20 april. Het hele artikel lezen? Klik dan hier!

Tom Egbers vecht tegen de tranen: "Toen ontplofte ik, toen was ik echt ziedend"

Tom Egbers heeft voor het eerst publiekelijk zijn verhaal gedaan over de berichtgeving over zijn gedrag op de werkvloer bij NOS Sport. De presentator werd in een artikel van De Volkskrant beschuldigd van pestgedrag en intimidatie richting een stagiaire. Bij Khalid & Sophie vertelde Egbers dat het 'niet goed' met hem gaat: de beschuldigingen laten hem niet koud. Het hele artikel lezen? Klik dan hier!

Kramer haalt uit naar 'zelfingenomen Ajacieden': "Lekker voor Johnny"

Michiel Kramer hoopt van harte dat Feyenoord zondag wint van Ajax. De spits van RKC Waalwijk, die zelf tweeënhalf seizoen in De Kuip speelde, gunt zijn oude club het beste en ergert zich tegelijkertijd aan John Heitinga, de trainer van Ajax. Het hele artikel lezen? Klik dan hier!

AZ kent tegenstander in kwartfinale van de Conference League

Ook AZ weet wie de volgende tegenstander is in Europa. De ploeg van trainer Pascal Jansen rekende in de achtste finale van de Conference League heel knap af met Lazio en wacht nu een dubbele ontmoeting met Anderlecht. AZ begint met een uitwedstrijd. De kwartfinales worden gespeeld op 13 en 20 april. Het hele artikel lezen? Klik dan hier!

Goed nieuws voor Ajax: Mohammed Kudus draait 180 graden

Ajax-uitblinker Mohammed Kudus staat ervoor open om zijn contract bij de Amsterdamse club te verlengen. Dat weet clubwatcher Mike Verweij in de podcast Kick-off van De Telegraaf te melden. De Ghanese speler draait met de wens om bij Ajax te blijven helemaal bij, want eerder wilde hij nog graag vertrekken bij de Amsterdammers. Het hele artikel lezen? Klik dan hier!

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen