Feyenoord-fans houden rekening met wedstrijd op neutraal terrein tegen AS Roma

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

18 maart 2023 – Bij supportersvereniging FSV De Feijenoorder is verbaasd gereageerd op het nieuws dat de burgemeester van Rome geen supporters van Feyenoord wil verwelkomen. Nadat AS Roma en Feyenoord aan elkaar werden gekoppeld, deed burgemeester Roberto Gualtieri het verzoek aan de minister van Binnenlandse Zaken om Nederlandse voetbalfans buiten de deur te houden. 

Feyenoord-fans houden rekening met wedstrijd op neutraal terrein tegen AS Roma

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Kees Lau, de voorzitter van de supportersvereniging van Feyenoord, is verbaasd door het nieuws, zeker omdat UEFA-voorzitter Aleksander Ceferin deze week dreigde om wedstrijden ergens anders te laten spelen als een uitspelende club geen supporters mag meenemen naar een stad. Die uitspraak deed Ceferin nadat Italiaanse autoriteiten besloten Eintracht Frankfurt-supporters te weren voor de wedstrijd tegen Napoli, nadat er rellen uitbraken in Napels.

Lau put moed uit de uitspraken en denkt voorzichtig al aan een wedstrijd op neutraal terrein. "Als er niet in Rome gespeeld kan worden, dan moet er naar een ander land worden uitgeweken. Dan moet de wedstrijd bijvoorbeeld in Duitsland of Zwitserland gespeeld worden. Ik heb geen flauw idee, maar dat is mogelijk."

De voorzitter van de supportersvereniging verwacht dat de UEFA zich hard gaat opstellen. "Feyenoord zelf kan er niks aan doen. Maar wij zetten onze plannen voor de reis naar Rome voorlopig door. De UEFA gaat dit toch niet accepteren." Het duel Roma - Feyenoord wordt gespeeld op 20 april; een week eerder is de eerste ontmoeting in De Kuip.

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  Feyenoord

  gerelateerd