Van Bommel opgeroepen voor Oranje

Ger
29 september 2006, 12:19

Mark van Bommel keert terug bij de selectie van het Nederlands elftal. Bondscoach Marco van Basten maakte vrijdag bekend dat hij een beroep doet op de middenvelder van Bayern München. Oranje speelt volgende maand twee EK-kwalificatiewedstrijden tegen Bulgarije (7 oktober) en Albanië (11 oktober).

In de duels tegen Luxemburg en Wit-Rusland viel Van Bommel nog buiten de selectie. Dat gold ook voor Ruud van Nistelrooy, die daarover eerder deze week fel uithaalde naar de bondscoach. Naast Van Bommel zijn ook Tim de Cler, Kew Jaliens en Arjen Robben weer opgeroepen. De rappe Chelsea-aanvaller kampte de laatste weken met een blessure.

De Oranje-selectie:

Doel: Timmer (Feyenoord) en Van der Sar (Manchester United). 

Verdediging: Emanuelson, Heitinga (Ajax), De Cler, Jaliens (AZ), Mathijsen (SV Hamburg), Ooijer (Blackburn Rovers), Van Bronckhorst (Barcelona) en Boulahrouz (Chelsea).

Middenveld: Sneijder (Ajax), Schaars, De Zeeuw (AZ), De Jong (SV Hamburg), Landzaat (Wigan Athletic) en Van Bommel (Bayern München).

Aanval: Huntelaar, Babel (Ajax), Van Persie (Arsenal), Kuijt (Liverpool), Vennegoor of Hesselink (Celtic) en Robben (Chelsea).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen