'Vlaar voor anderhalf miljoen naar Ajax'

15 november 2005, 11:39

Het lijkt nog slechts een kwestie van tijd voordat Ron Vlaar zijn handtekening zal zetten onder een contract bij Ajax. De jonge verdediger van AZ mag volgens Talpa voor anderhalf miljoen Euro vertrekken uit Alkmaar. Hoewel ook PSV en Feyenoord interesse hebben in Vlaar, gaat de voorkeur van de verdediger uit naar een overstap naar Amsterdam.

"Hij wil weg bij AZ en heeft zijn zinnen gezet op een transfer naar Ajax", is de duidelijke taal van Vlaars zaakwaarnemer Arnold Oosterveer in de Telegraaf. "Pas als AZ er met Ajax niet uitkomt, komen mogelijk andere clubs in beeld." Een eventuele overstap van Vlaar naar Ajax ligt gevoelig in Alkmaar. De huidige technisch directeur van Ajax, Martin van Geel, is immers verantwoordelijk voor het feit dat Vlaar voor een gelimiteerde transfersom uit Alkmaar kan vertrekken. Toch vindt Oosterveer dat emotionele reacties voorkomen moeten worden. "Een speler mag toch niet de dupe worden van een conflict tussen twee clubs?", vindt hij.

Eerder deze week liet Vlaar in een gesprek met FCUpdate.nl weten dat hij voor zichzelf al besloten heeft wat hij wil doen. "Ik wil gewoon voetballen. Ik heb het er ook even met Van Basten over gehad en hij vindt ook dat ik moet spelen. Dat zou bij AZ ook kunnen, maar dat is dit seizoen bijzonder weinig gebeurd. Een aantal weken geleden heb ik voor mezelf een beslissing genomen en dat heb ik intern bij AZ ook kenbaar gemaakt. Ik wil zo snel mogelijk voetballen", zei de jonge verdediger na afloop van de oefeninterland tegen Italië.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen