De Zeeuw: "AZ snakt naar een prijs"

20 april 2007, 01:58

Voor AZ breken spannende weken aan. De ploeg uit Alkmaar maakt door de overtuigende overwinning in de halve finale van het bekertoernooi op NAC nog altijd kans op zowel de landstitel als de KNVB beker. Eén van deze twee prijzen moet sowieso gepakt worden, zegt Demy de Zeeuw tegen FCUpdate.nl. 

"Nu is de tijd gekomen dat we prijzen moeten winnen", vindt hij. "Als team zijn we dit seizoen weer gegroeid, we doen ook langer mee om de prijzen dan de jaren daarvoor. Nu is het tijd om een echte prijs te pakken, het moet een keer gebeuren."

"Als we de titel of de beker pakken, zou dat heel mooi zijn voor de hele club. Iedereen snakt voor een hoofdprijs, de supporters ook. We willen definitief aansluiten bij de top-drie en dat kan alleen door aansprekende resultaten", zegt de middenvelder.

Op 6 mei krijgt AZ in de Rotterdamse Kuip de kans om, voor het eerst sinds 1982, de Nederlandse beker te winnen. In de weken daarvoor zou de ploeg bovendien landskampioen kunnen worden. Hoewel AZ daarvoor afhankelijk is van puntverlies van PSV, houdt De Zeeuw hoop. "Wij moeten gewoon onze laatste twee wedstrijden winnen, dat is het belangrijkste. Als we dat doen, hebben we een goede kans."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen